Det finns 43 produkter.
Himalya salt set 2 block per set för samtliga DX 500®, Dry-Ager®
Skyltar för kött, Dry-Ager®
Mörningsskåp DX500® Premium S, Dry-Ager®
Rostfri låda för saltsten rostfri 2 salt block, för samtliga DX...
Skärpstål ovalt 300 mm, Dry Ager®
Hylla för modell DX 500 P®/ DX 500 PS®, Dry-Ager®
Rostfri hängare för stock till DX 1000P®/ DX 1000PS®, Dry-Ager®
Vridbar S-krok rostfritt stål, DRY AGER®
UVC1 lampa Dry Ager® rekommenderas att byta varje år
Rostfri hängare för stock, DX 1000® Dry-Ager®
Himalya salt set 4 block per set, För samtliga DX 1000®, Dry-Ager®
Rostfri låda för saltsten 4 salt block, för samtliga DX1000®,...
S-krok rostfritt stål DRY AGER®
Hylla halv för samtliga DX 1000®, Dry-Ager®
Rostfri hängare för stock till DX 500® Dry-Ager®
Hylla för modell DX 500®, Dry-Ager®
Mörningsskåp 1 dörr, Hendi 352 l 230V 170W
Rökskåp elektrisk, Hendi rostfritt, effekt 1600W
Mörningskyl M552DA, Porkka
Mörningskyl M552, Porkka
Mörningskyl M1152DA, Porkka
Mörningskyl M1152, Porkka
Mörningsskåp DA-2003, Asklunds®
Mörningsskåp DA-1002, Asklunds®
Mörningsskåp 1 dörr, Asklunds®
Mörningsskåp 2 dörrar, Asklunds®
Mörningsskåp 2 dörrar, Asklunds®
Mörningsskåp 3 dörrar, Asklunds®
Mörningsskåp 1 dörr, Asklunds®
Mörningsskåp 2 dörrar, Asklunds®
Mörningsskåp 2 dörrar, Asklunds®
Mörningsskåp 2 dörrar, Asklunds®
Mörningsskåp 1 dörr, Asklunds®
Röklåda Silversteam kombiugnar, Bartscher
Mörningsskåp 2 dörrar, Asklunds®
Mörningsskåp 120 L, Asklunds®
Mörningsskåp 240 L, Asklunds®
Mörningsskåp 120 L, Asklunds®
Mörningsskåp 645 L, Asklunds®
Mörningsskåp 320 L, Asklunds®
Mörningsskåp 63 L, Bartscher
Mörningsskåp 380 L, Bartscher
Dry Ager & vinkylskåp, Asklunds®
FLEXIBILITET UTAN MOTSTYCKE I STORT FORMAT
Dry Aging har aldrig varit så enkelt.
Om Dry-Aging (video nedan)
Supereffektiva plug & play- Dry-Ager kylenheter som kan eftermonteras i alla isolerade utrymmen eller kylrum.
Gör en öppning i taket, installera Dry-Ager kylenheten och koppla in den – klar!
Du är redo att producera hängmörat kött, fläsk, salami, skinka och ost i stora mängder.
För slaktare och steakhouse, är detta en maskin som kommer att betala sig själv, merförsäljning efter endast 3 fyllningar med kött i Dry-Ager mörningskåp.
En realistisk kalkyl, tack vare den höga kvalitén, ett stycke rått kött med fina marmoreringar, exempelvis från en ung Hereford (en kviga innan sin första kalvning).
Efter fyra till sex veckors dry aging / mörning, så har köttstycket fördubblat sitt marknadsvärde – ett dry aged / mörat köttstycke.
En slaktares tankar (video nedan)