FLEXIBILITET UTAN MOTSTYCKE I STORT FORMAT
Dry Aging har aldrig varit så enkelt.

Om Dry-Aging (video nedan)

Supereffektiva plug & play- Dry-Ager kylenheter som kan eftermonteras i alla isolerade utrymmen eller kylrum.
Gör en öppning i taket, installera Dry-Ager kylenheten och koppla in den – klar!
Du är redo att producera hängmörat kött, fläsk, salami, skinka och ost i stora mängder.
För slaktare och steakhouse, är detta en maskin som kommer att betala sig själv, merförsäljning efter endast 3 fyllningar med kött i Dry-Ager mörningskåp.
En realistisk kalkyl, tack vare den höga kvalitén, ett stycke rått kött med fina marmoreringar, exempelvis från en ung Hereford (en kviga innan sin första kalvning).
Efter fyra till sex veckors dry aging / mörning, så har köttstycket fördubblat sitt marknadsvärde – ett dry aged / mörat köttstycke.

En slaktares tankar (video nedan)