Det finns 32 produkter.

Blast-Chiller 7 GN / 7 bakplåt 400X600 mm, Asklunds®

Blast chiller 5 x GN 1/1, Bartscher

Kombinerad blast-chiller, kyl, frysskåp, Asklunds®

Blast-Chiller 15 GN 1/1, Asklunds®

Blast-Chiller 10 GN 1/1, Asklunds®

Blast-chiller 3 GN 1/1 / 3 x 600x400 mm, Mastro

Blast-chiller 10 GN 1/1 / 10 x 600x400 mm, Mastro

Blast chiller 5 GN 1/1 / 400x600, Hendi

Kombinerad blast-chiller, kyl, frysskåp, Asklunds®

Blast-chiller 5 GN 1/1 / 5 x 600x400 mm, Mastro

Blast-chiller 5 GN 1/1 / 400x600 BLC5 inkl. kärntemperatur, Tefcold

Blast-chiller 3 GN 1/1 / 400x600 BLC3 inkl. kärntemperatur, Tefcold

Blast-Chiller 5 GN / 5 bakplåt 400X600 mm, Asklunds®

Centralkompressor för Roll-in och Pass-through blast-chiller, Mastro

Blast-chiller 3 GN 2/3, Mastro

Centralkompressor förr Roll-in och Pass-through blast-chiller, Mastro

Blast-chiller 20 GN 1/1 / 20 x 600x400 mm, Mastro

Blast-chiller 6 GN 1/1 / 6 x 600x400 mm, Mastro

Blast-chiller 10 GN 1/1 / 10 x 600x400 mm, Mastro

Blast-chiller roll-in 20 GN 1/1 centralkyla, Mastro

Blast-chiller roll-in 20 GN 2/1 centralkyla, Mastro

Blast-chiller genomgående 20 x GN 1/1 + 90°C/ - 18°C centralkyla,...

Blast-chiller genomgående 20 x GN 2/1 + 90°C/ - 18°C centralkyla,...

Blast-chiller 10 GN 1/1 / 400x600 BLC10 inkl. kärntemperatur, Tefcold

Blast Chiller plug-in 990x1530x2400 mm, Asklunds

Blast Chiller Plug-in 890x1352x2400 mm, Asklunds

Blast-chiller 5 GN 1/1, Asklunds

Blast - Chiller 3 GN 1/1, Asklunds

Blast Chiller 5 GN 1/1 GBC05X, Scancool

Blast-chiller GBC10X, Scancool

Blast-chiller 7 GN 1/1, Asklunds®

Blast-chiller för rullvagnar, Asklunds®
En blast chiller är en utrustning som snabbt sänker temperaturen på maten. De har vanligtvis flera hyllor där matformar eller plåtar kan lagras och kylas vid extremt låga temperaturer.
Blastkylare fungerar genom att blåsa tvingad kyld luft över mat som placeras inuti. Dessa specialiserade frysar har vanligtvis olika inställningar som kan väljas beroende på om maten är rumstemperatur, kyld eller varm.
Denna snabba kylningsprocess minskar antalet iskristaller som förekommer på mat. Vid upptining av mat smälter stora iskristaller och orsakar överflödig fukt som släpper ut, vilket i hög grad påverkar smaken och kvaliteten på dina livsmedelsprodukter och gör det perfekt för alla restaurang ägare som vill garantera att deras mat håller högsta kvalitén längre.