VENTILATIONSKÅPOR OCH ÅTERCIRKULATIONSANLÄGGNINGAR AV HÖG KVALITET

Utrusta ditt storkök med högkvalitativa ventilationskåpor och återcirkulationsanläggning och upptäck hur mycket enklare matlagningen blir. Vi erbjuder ett brett sortiment av ventilationslösningar för alla typer av restaurangkök, både små som stora. Samtlig utrustning är av välkända varumärken och därmed av hög kvalitet. Eftersom vi både säljer och levererar över hela landet är vi din självklara leverantör av ventilationskåpor, återcirkulationssytem och rökgasrening.

VENTILATION UTAN KRÅNGLIGA TILLSTÅND?

Är det dyrt och svårt att integrera ventilation i din restaurang? Vi har lösningen, INOX-AIR återcirkulationssytem är enkelt att installera utan bygglov och tillstånd. Inox-air passa utmärkt i källare, butiker, food-trucks ja vart som helst där det saknas externa ventilationskanaler. INOX-AIR levererar 3 olika lösningar allt från den lilla restaurangen till det fullskaliga storköket.

HAR DU EN VEDELDAD PIZZA UGN ELLER KOLGRILL?

Rökgaser från vedeldade pizzaugnar eller kolgrillar i restauranger ställer höga krav på rökgasrening. INOX-AIR RGW rökgasventilation löser problemen och omgivningen slipper sot och lukt.

BILDAS DET MYCKET FETT I DINA KANALER OCH VENTILATIONSKÅPA?

Behöver ni anlita sotare flera gånger om året och betala dyra räkningar? Då kan OGAIR från INOX-AIR vara lösningen. 

VI HAR UTRUSTNINGEN FÖR DIN VENTILATION

Behöver du en ventilationskåpa för vägg eller tak? Behöver du en ventilation som kan placeras precis vart som helst och uppfyller kraven? Har du fått klagomål av grannar att det luktar rök? Eller behöver du en special lösning till ditt restaurangkök.  Är det viktigt att ventilationskanalerna är fria från fett? Oavsett om du letar efter en rökgasventilation specifikt för kolgrill eller om du behöver en mobil ventilationsanläggning med aktivt kol hittar du det här hos oss. Med över 45 års erfarenhet av försäljning av storköksutrustning har vi ventilationskåpor och återcirkulatonssystem för alla behov.

HELHETSLÖSNING

Gör ditt storkök mer effektivt med rätt storköksutrustning. Med 1 – 2 års garanti på samtliga produkter och med helhetslösningar som omfattar allt från tillverkning till service erbjuder vi säkra produkter och säkra lösningar åt storkök av alla storlekar.

Välj produkt här nedan – vi utför snabba leveranser