Det finns 32 produkter.

Vänsterdörr för underskåp, Mastro

Högerdörr för underskåp, Mastro

Dörrpar för underskåp, Mastro

Underskåp B300 exkl. dörr, Mastro

Underskåp B600 exkl. dörr, Mastro

Draglådor för underskåp B300, Mastro

Neutral arbetsbänk B300, inkl. utdragbar låda, Mastro

Draglådor för underskåp B600, Mastro

Elspis B300, 2 plattor, Mastro

Neutral arbetsbänk B600, inkl. utdragbar låda, Mastro

Gasspis B300, 2 brännare, Mastro

Vattenbad el B300, GN 1/2 + GN 1/4, Mastro

Vattenbad el B600, GN 1/2 + GN 1/4, Mastro

Stekhäll el B300, slät stekyta, Mastro

Stekhäll gas B300, slät stekyta, Mastro

Pommesvärmeri el B300, Mastro

Gasspis B600, 4 brännare, Mastro

Pastakokare el B300, 14 L, exkl. korgar, Mastro

Fritös gas B300, 8 L, Mastro

Stekhäll gas B600, 2 zoner med slät stekyta, Mastro

Stekhäll el B600, 2 zoner med 1/2 slät-, 1/2 räfflad stekyta, Mastro

Stekhäll gas B600, 2 zoner med 1/2 slät-, 1/2 räfflad stekyta, Mastro

Pastakokare el B600, 30 L, exkl. korgar, Mastro

Stekhäll el B600, slät stekyta, Mastro

Lavastensgrill gas B600 med gjutjärnsgaller, Mastro

Fritös gas B600, 2 x 8 L, Mastro

Gasspis B600, 4 brännare och gasugn med elektrisk grillelement, Mastro

Elspis B600, 4 plattor med konvektionsugn och elgrill, Mastro

Underskåp B900 exkl. dörr, Mastro

Underskåp B1200 exkl. dörrar, Mastro

Fritös el B300, 10 L, Mastro

Fritös el B600, 2 x 10 L, Mastro
Grillserie Mastro 600 kompakt och funktionell
Tillförlitlighet och minskade dimensioner är privilegierna i 600-serien som är utformad för att möta alla krav i ett modernt, snabbt restaurangkök. Material av högsta kvalitet garanterar hållbarhet över tid. All utrustning i 600-serien är tillverkad av kvalitetsmaterial som garanterar hög standard. Linjen inkluderar matlagningsområden för elektrisk eller gas; pastakokare, fritöser, spisar, vattenbad, stekhällar och grillar. Mastro 600 serie går lätt att kombinera och variera.
Produktdjup 600 mm, höjd med underrede 850 mm och bänkmodell 280 mm. Varierande produktbredd 300 mm och 600 mm och varierande underreden.
Varje restaurangkök behöver ventilationssystem, matlagning i restaurangkök genererar stora mängder stekos och som i sin tur måste ventileras ut från köket för en god arbetsmiljö. Det finns varierande alternativ, för att hitta rätt ventilationslösning med rätta dimensioner för ert behov. Se vårt utbud av mobilt ventilationssystem, återcirkulationssystem, ozongenerator, rökgas ventilation och ventilationskåpor.