Grillserie Mastro 600 kompakt och funktionell

 

Tillförlitlighet och minskade dimensioner är privilegierna i 600-serien som är utformad för att möta alla krav i ett modernt, snabbt restaurangkök. Material av högsta kvalitet garanterar hållbarhet över tid. All utrustning i 600-serien är tillverkad av kvalitetsmaterial som garanterar hög standard. Linjen inkluderar matlagningsområden för elektrisk eller gas; pastakokare, fritöser, spisar, vattenbad, stekhällar och grillar. Mastro 600 serie går lätt att kombinera och variera.

Produktdjup 600 mm, höjd med underrede 850 mm och bänkmodell 280 mm. Varierande produktbredd 300 mm och 600 mm och varierande underreden.

Varje restaurangkök behöver ventilationssystem, matlagning i restaurangkök genererar stora mängder stekos och som i sin tur måste ventileras ut från köket för en god arbetsmiljö. Det finns varierande alternativ, för att hitta rätt ventilationslösning med rätta dimensioner för ert behov. Se vårt utbud av mobilt ventilationssystem, återcirkulationssystem, ozongenerator, rökgas ventilation och ventilationskåpor.