Chat with us, powered by LiveChat
Kombiugn Rational CM PLUS 101

Kombiugn Rational CM PLUS 101 Kampanj

KAMPANJ 25%

Antalst

Artikelnummer

B119100.01.268

Lagerstatus

Beställningsvara

77 175,00 kr102 900,00 kr

exkl. moms

Beskrivning

Kärntemperaturnål, handdusch Manuellt rengöringsprogram SelfClean-automatik för ånggenerator

Exkl. stativ

CombiMaster® Plus är en sann multitalang och blir snart till en oumbärlig hjälpreda i ditt kök. Den har ett blygsamt utrymmesbehov. Det som tidigare behövdes flera olika utrustningar till, kan nu göras med bara en enhet på mindre än 1 m².

Driftsätt Ångkokning från 30 °C till 130 °C

Den högeffektiva ånggeneratorn med ny ångreglering producerar alltid hygienisk färsk ånga. Du kan laga mat utan att tillsätta vatten och utan att behöva vänta på att vattnet ska koka. Den konstanta ugnstemperaturen och den högsta möjliga ångmättnaden garanterar ett jämnt och mycket skonsamt tillagningsförlopp och därför bästa matkvalitet. Det garanterar aptitlig färg, lagom tuggmotstånd och näringsämnen och vitaminer som bibehålls, i synnerhet hos grönsaker.

Känsliga rätter som crème caramel, brylé, fisk eller mousseline med minimal ansträngning, även i stora mängder.

Driftsätt Varmluft från 30 °C till 300 °C

Varmluften som cirkulerar med hög hastighet når maten från alla sidor. Köttproteinet binds omedelbart och köttet förblir underbart saftigt inuti. Konstant varmluft upp till 300 °C är inte bara en teknisk detalj utan betyder att det även finns de nödvändiga effektreserverna vid full beskickning. Det är hemligheten bakom saftiga och vackert bruna korttidsstekta produkter, djupfrysta halvfabrikat som t ex calamares, kroketter, vårrullar och chicken wings eller luftiga bakverk.

Driftsätt Kombiläge från 30 °C till 300 °C

I driftsättet kombiläge kombineras alla fördelar av varm ånga, som kort tillagningstid, och minimalt steksvinn, med varmluftens positiva effekter som svarar för intensiv arombildning, aptitlig färg och krispiga stekytor. Utan att behöva vända maten alls och med betydligt kortare tillagningstid minimeras svinnet med upp till 50%.

Finishing®

Finishing® jämnar ut tiden mellan produktion och service. Från tillbehör till färdig meny: Maträtterna som har förberetts exakt som du vill ha dem i CombiMaster® Plus och sedan kylts ner värms nu upp till serveringstemperatur i ett optimalt klimat. Fungerar lika bra med fat, tallrikar eller kantiner. Du vinner flexibilitet och dina matgäster njuter ännu mer av maten, eftersom långa varmhållningstider med åtföljande kvalitetsförlust undviks en gång för alla.

5 lufthastigheter

CombiMaster® Plus har den riktiga lufthastigheten för alla sorters mat, oavsett den är känslig eller robust. Till och med suffléer, eclairs eller biskviprodukter lyckas utan problem.

Bli uppringd

Skicka ditt mobilnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort.

Kontakta mig angående

E-post*

Förnamn

Efternamn

Telefon

Företag

Kommentarer