Chat with us, powered by LiveChat

Induktionsspisar och induktionshällar av hög kvalitet

Utrusta ditt storkök med högkvalitativa induktionshällar och upptäck hur mycket enklare matlagningen blir. Vi erbjuder ett brett sortiment av induktionsspisar för alla typer av storkök, både små som stora. Samtlig utrustning är av välkända varumärken och därmed av hög kvalitet. Eftersom vi både säljer och levererar över hela landet är vi din självklara leverantör av induktionshällar och induktionsspisar.

Från dubbla till wok

Behöver du en induktionsspis med en effekt på 1.8kW, eller en på 7 kW? Är det viktigt att induktionsspisen är dubbel? Oavsett om du letar efter en induktionshäll specifikt för wok eller om du behöver en bordsvagn med induktionshäll hittar du det här hos oss. Med över 45 års erfarenhet av försäljning av storköksutrustning har vi induktionsspisar och induktionshällar för alla behov.

Helhetslösning

Gör ditt storkök mer effektivt med rätt storköksutrustning. Med 1 – 2 års garanti på samtliga produkter och med helhetslösningar som omfattar allt från tillverkning till service erbjuder vi säkra produkter och säkra lösningar åt storkök av alla storlekar.

Välj produkt här nedan – vi utför snabba leveranser.

Bli uppringd

Skicka ditt mobilnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort.

Kontakta mig angående

E-post*

Förnamn

Efternamn

Telefon

Företag

Kommentarer