Chat with us, powered by LiveChat

Begagnad storköksutrustning till lågt pris

Behöver du utrustning till ditt storkök men vill hålla nere kostnaderna? Då har du kommit rätt. Här erbjuder vi begagnad storköksutrustning till bra priser utan att tumma på kvaliteten. Eftersom all vår begagnade restaurangutrustning kommer med 3 månaders servicegaranti kan du känna dig nöjd med både priset såväl som med köpet när du vänder dig till oss.

Billig restaurangutrustning av hög kvalitet

Behöver varmköket en till grill, eller letar du efter en buffemodul inom kyla? Ska beredningen utrustas med en grönsaksskärare? Oavsett ditt behov inom storköksutrustning kan du vara säker på att hitta det här hos oss. Med över 45 års erfarenhet av restaurangutrustning för professionellt bruk har vi begagnad utrustning som klarar av de höga kraven som storkök idag ställer på sin utrustning, allt till ett riktigt lågt pris.

Välkända varumärken

Få den utrustning ditt storkök behöver utan att betala för mycket, vi erbjuder ett brett sortiment av begagnad restaurangutrustning. Med välkända varumärken i sortimentet och produkter av hög kvalitet är vi den självklara leverantören för dig.

Se på vårt utbud här nedan – vi utför snabba leveranser.

Bli uppringd

Skicka ditt mobilnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort.

Kontakta mig angående

E-post*

Förnamn

Efternamn

Telefon

Företag

Kommentarer